Levertijd & verzendinformatie

Verzendkosten

Vanaf € 100 is de verzending (onverzekerd) gratis (Nederland en België).

Onder de € 100 wordt er een bijdrage van € 6,95 (onverzekerd) of € 9,95 (verzekerd) in de verzendkosten gerekend, voor zowel Nederland als België.

Levertijd

De normale levertijd is gemiddeld 10-12 werkdagen. Er zijn echter artikelen die zeer weinig verkocht worden en waar vrijwel nergens een voorraad van wordt bijgehouden. Deze artikelen moeten dan bij de fabriek besteld worden, en hier zit een langere levertijd aan vast. Mocht bij het plaatsen van de order bij de leverancier blijken dat uw bestelling niet binnen 20 werkdagen leverbaar is dan nemen wij direct contact op. De bestelling kan dan geannuleerd worden waarbij een eventuele betaling direct en zonder vertraging terug gestort wordt. Geen probleem. Of u kunt er voor kiezen om een langere levertijd te accepteren.

Bezorging

De bestellingen worden meestal verzonden met GLS, en er moet voor ontvangst getekend worden. Zorg dus s.v.p. dat er iemand thuis is, anders vertraagt dit de levering en dit leidt tot teleurstellingen. Het beste is om een afleveradres te gebruiken waar altijd iemand aanwezig is, bijvoorbeeld de buren, ouders of laat het pakket desnoods op het werk bezorgen. Hoewel het wel bekend is op welke dag uw bestelling verzonden wordt, is het is helaas niet precies te zeggen op welke dag het pakket bezorgd wordt. Meestal is dit de volgende dag. In incidentele gevallen wordt er ook wel eens verstuurd met een andere vervoerder (bijvoorbeeld als het product rechtstreeks vanaf de importeur verstuurd wordt. Hier hebben wij verder geen invloed op.