Goedkope LeoVince uitlaat voor uw motor - Producten

Kies een categorie om de producten te bekijken. Nog niet alle merken zijn volledig gevuld. Weet u al welk type uitlaat u wilt hebben? Gebruik dan de contactpagina, mail het gewenste typenummer en u ontvangt een prijsopgave. Op de website van de fabrikant kunt u kijken welk type Leovince uitlaat voor uw motor leverbaar is. Het typenummer bestaat altijd uit 4 cijfers, soms gevolgd door een letter, bijvoorbeeld 8010 5123E 3982E 8138 3968E etc.

U heeft bij het bestellen de keuze om wel of geen account aan te maken. Als u wél een account aanmaakt, krijgt u automatisch updates over de status van uw order.

Alle prijzen zijn in euro's incl BTW. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

 

Betekenis van afkortingen en technische termen

In de omschrijvingen komen diverse begrippen voor die niet iedereen even bekend in de oren zullen klinken. Daarom hieronder een korte uitleg.

Wat betekent EG?
De EG-typegoedkeuring is vergelijkbaar met de ABE, maar is geldig voor het hele EU-gebied. Dit onderdeel heeft een E-goedkeuring.

Wat betekent ABE?
Voluit betekent dit Allgemeine Betriebserlaubnis (ABE). Een onderdeel waar dit op staat mag volgens Duitse regels gemonteerd worden. 

Wat houdt slip-on in?
Bij een slip-on systeem schuift de linkpijp over het uiteinde van de originele bocht (als bij stofzuigerbuizen), en wordt meestal met een klem vastgezet. Soms worden de pijpen met veren tegen elkaar aan getrokken.
 

Wat houdt bolt-on in? 
Bij een bolt-on zit de pijp met bouten vast aan de originele bocht. Vaak met een flens aan elke kant van de pijp.